Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar / Dealer Tone WOW

Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar / Dealer Tone WOW

Anda hanya perlu mendaftar salah satu pakej Wow Lite atau Wow Push dan juga Wow Biz. Setelah pendaftaran berjaya, anda boleh mula menjadi pengguna dan pengedar simkad Tone Wow ini. Jika anda bermula dengan Wow Lite, ada dua cara untuk naiktaraf ke Wow Push & Wow Biz.

Cara Pertama

Naiktaraf dengan membuat pembayaran RM25 atau RM100 kepada HQ Tone Wow. Setelah membuat pembayaran, status anda akan ditukar ke Wow Push atau Wow Biz dan peratus komisyen anda juga akan turut bertukar.

Cara Kedua

Apabila komisyen anda telah mencecah RM25 atau RM100, automatik status anda akan dinaiktaraf ke Wow Push atau Wow Biz dan persatus komisyen juga akan turut bertambah.

– Wow Lite boleh daftarkan Wow Push.
– Wow Push boleh daftarkan Wow Biz.
– Wow Biz boleh daftarkan Wow Lite.
– Wow Lite boleh daftarkan Wow Biz

Bonus Fast Track: Direct register RM30 (jika mereka upgrade dari Lite ke Normal member dengan syarat pengedar tersebut berstatus Normal Member).

Untuk kenaikan pangkat seterusnya dari Service Center (SC), Premium Service Center (PSC) dan Branch (BR) adalah mengikut performance / komisyen anda. Jika performance anda bagus secara automatik title anda akan diupgrade (bermula Januari 2019).

Kenaikan Pangkat Secara Otomatik ke Service Centre (Sehingga  2020)

– Wow Lite Komisyen Bulanan mencecah RM150
– Wow Biz Komisen Bulanan mencecah RM200
– SERVICE CENTRE (1% Royalti Simkad) pula di bolehkan untuk otomatik upgrade kepada PREMIUM
– SERVICE CENTRE (2.5% Royalti Simkad) dgn syarat Komisyen Bulanan mencecah RM400.

Klik sini untuk info lanjut

Ini bermakna, tiada lagi istilah keluar modal beribu-ribu untuk mendapatkan pangkat. Sesiapa sahaja yang mempunyai masalah kewangan maka anda boleh dan layak untuk naik pangkat dengan mudah dan pantas.

 

Rebut Peluang Ini!

ToneWow sangat menarik kepada mereka yang hanya ingin menjadi pengguna sahaja dengan menyertai Wow Lite RM10 terlebih dahulu. Kemudian boleh mengajak saudara mara dan rakan- rakan untuk bertukar kepada simkad buat duit Tone Wow ini.

Anda boleh top up di mana-mana kedai yang menjual top up, internet banking atau melalui aplikasi myWOW.

Akan datang, banyak lagi penambahbaikan dari segi pelan data internet dan panggilan, juga kelebihan-kelebihan simkad Tone WOW ini. Semuanya pihak HQ Tone WOW sedang aturkan dengan penuh teliti untuk manfaat semua pengedar dan pengguna.

Jom kita letopkan bisnes ini dan optimis untuk mengambil peluang keemasan ini. Anda tak nak buat tiada siapa nak marah, tapi tunggulah 1 tahun dari sekarang. Jangan gigit jari sudah la ya..


SERTAI KAMI

TINDAKAN ANDA UNTUK MERUBAH MASA DEPAN ANDA DAN KELUARGA ANDA BERMULA DARIPADA SEKARANG! JADILAH AGEN ATAU PENGEDAR SIMKAD TONE WOW SEKARANG!

Dapatkan Simkad ToneWOW untuk Impian Kebebasan Kewangan anda