Tentang saya

JOM KENALI SAYA

Salam sejahtera selamat berkenalan. Hi saya Sharol Rizal Md Yazam gembira dapat kita bertemu di alam maya ini dan saya harap anda juga begitu. Sebelum tu saya nak intro dulu siapa saya dan apa tujuan saya reka website ini dan KENAPA saya pilih perniagaan SEN-SEN ini . Saya berasal dari KL dan menetap juga di KL berumur 32 tahun berkerja sebagai pengawal keselamat di sebuah bank di TENGAH IBU KOTA.

Saya sertai pernigaan sen-sen ini pada tahun 2014. Seingat saya waktu itu saya di tugaskan di bank di setapak, masa tu saya di kenalkan oleh staff bank. “Sharol kau pernah dengar simkad boleh buat duit?!” pernah ada juga orang kata simkad boleh buat duit, dan ada hotel lagi, hotel TUNE HOTEL. Tapi tiada orang bagi tahu bagaimana caranya, dan saya buat carian di google, saya kata INI LAH PERNIAGAAN YANG SAYA TERCARI-CARI OLEH KERANA SAYA DULU JUAL TOPUP JUAL RM5 UNTUG RM0.10 UNTUNG SEKALI JE! JIKA ADA SIMKAD BOLEH BUAT DUIT SAYA NAK JOIN SEBELUM TU SAYA NAK KENAL DAN FAHAM BETUL SEBELUM SAYA SERTAI, dan saya ke opis ToneGroup di sri petaling, masa tu saya setai TONE EXCEL sekarang ni TONE WOW EXCEL di bawah ToneGroup saya terus kenalkan kepada ahli keluarga sedara mara dan sahabat andai orang tak kenal pun saya kenalkan! Masa tu komisen saya tak banyak dalam RM400 ke bawah saya buat cara online dan ofline tak pandai mana pun, cuma saya buat je walaupun cara saya buat tu salah dan tak tahu cara sebenar!

Selepas tu saya sertai TONE PLUS, masa tu ahli ToneGroup boleh sertai TONE EXCEL & TONE PLUS sekarang sudah tak boleh kerana SAILANG MENYAILANG, jadi pihak ToneGroup sekat, selepas saya sertai TONE PLUS komisen saya dapat dalam RM1000 total TE&TP masa saya tak focus saya buat main-main kononya ada ilmu sikit buat macam-macam perniagaan online macam-macam saya jual last sekali saya ke mana perniagaan saya ke mana saya pun ke mana. Nak jadikan cerita saya tak buat sudah TONE EXCEL TONE PLUS tetapi komisen tetap dapat asalkan saya topup jika saya tak topup saya tak dapat komisen, tu je syaratnya, sangat senang sebab saya pengguna HANDPHONE!!! agak lama saya berhenti buat setahun lebih juga 2017 sehingga hampir hujung 2018 bulan 10 baru saya buat semula, kali ni saya nak buat BETUL-BETUL. Website ini saya bina untuk memberi info tentang kewujudtan TONE WOW DAN KELEBIHAN YANG TIADA DI SIMKAD LAIN HANYA DI SIMKAD TONE INI JE. Oklah nanti saya share lagi ya daun selasih daun keladi TERIMA KASIH JUMPA LAGI.

Sharol Rizal
DEALER SAH TONE WOW PLUS TWP062137